Stonehouse

Welkom bij Stonehouse. The first Store Since 1985.

In onze ruim opgezette showroom staan alle producten van Apple demonstratieklaar.
Hier kunt u terecht voor een Mac, iPod of iPad, waarover u altijd een advies op maat krijgt.
Bent u overstapper vanaf Windows, dan kan Stonehouse zelfs tot in detail de omschakeling voor u verzorgen. Een hele zorg minder, aarnaast vindt u in onze showroom een uitgebreid assortiment aan accessoires en randapparaten. Of het nu gaat om een printer, een externe harde schijf of een hoesje: Stonehouse heeft het.

Zakelijke klanten kunnen terecht bij ons omvangrijke team van Apple Product Professionals en productspecialisten. Zij staan altijd voor u klaar met advies en ondersteuning: van het eerste gesprek tot lang na uw aankoop.Begonnen in 1985, is Stonehouse de eerste Appledealer in Nederland. Jarenlang was onze showroom in Woerden de enige plek in Nederland waar alle computers van Apple demonstratieklaar stonden opgesteld. Stonehouse kan zich dus met recht de First Apple Store noemen.

Geruststellend voor u als klant is dat Stonehouse beschikt over een eigen technische dienst.
Mocht er onverhoopt een keer iets misgaan, dan wordt u geholpen door ervaren engineers die uw probleem snel en adequaat verhelpen.
Bij grotere projecten verzorgen wij implementatie op locatie. Aan de zakelijke markt bieden wij ook servicecontracten aan.

Vakkennis, advies op maat en de beste service. Bij Stonehouse bent u aan het juiste adres.
Contact pagina